Veckans Ingvar Holmberg-sång _32 – ”Riket med osynlig gräns”

Den här veckans sång skrev jag någon gång de första åren på 1980-talet och spelade in på kassetten ”Älskad – värdefull” 1984 med 12 av mina sånger.  De flesta sångerna sjöng jag in tillsammans med min dotter Qarin och hennes jämnåriga skolkamrat Anna-Karin, som numera heter Cajsa Tengblad och är sångare, sångförfattare, författare, föreläsare och danslärare. Men just den här sången sjöng jag in med min yngre pastorskollega Lennart Holmner i Pingstkyrkan i Örnsköldsvik.
Här är en alldeles färsk nyinspelning vid mitt elpiano och med min dator och midikeyboard och synthprogram. Det här är en av de sånger jag själv är allra gladast över – melodiös och med en bra text.
Hoppas du gillar den! Sjung med / läs med i texten!

Hälsningar 11 febr 2024 från Ingvar H