Ingvar H i direktsänd intervju i TV Vision Sverige

Under 60 minuter den 13 januari 2024 intervjuades jag av Stig Junaeus i den kristna TV-kanalen ”Vision Sverige”.
Ämnena var mina tolkningsuppdrag av kända utländska förkunnare som David Wilkerson, Reinhard Bonnke, Nicky Cruz m fl. Dessutom berättade jag händelser från mina år som förkunnare, sångare och sångförfattare.
Tre av mina sånger finns med i programmet – alla är bibelvisor: ”Det finns en källa i mig”, ”I din hand ligger mina dagar” och min senaste sång ”Hela mig, Herre (Jeremias bön”. Just den sången försökte jag sjunga till ukulele, men jag fick en pinsam blackout och fick till slut ge upp och sjöng ”I din hand…” i stället. Lyckligtvis kunde vår tekniker Henrik Juneaus under samtalets gång ladda ner min bortglömda sång från Internet, så jag kunde få sjunga den för åhörarna i alla fall. Det är inte alltid det går som man har tänkt, men direktsänt är ju direktsänt.
Jag har fått positiv respons på samtalet. Hoppas du vill lyssna! Nedan finns länken, och jag är tacksam till TV Vision Sverige för tillåtelse att använda materialet. Mycket av innehållet har jag aldrig berättat offentligt förut.

Hälsningar den 8 febr 2024 från Ingvar H