Gudstjänsten 7 juli 2024 i Pingst, Norrköping – på YouTube

I söndags fick jag hålla i och medverka i en medryckande och omväxlande gudstjänst i Pingstkyrkan i Norrköping. Mina nya vänner i bönegruppen Josefin Moberg och Leo Jäderberg var med och spelade trumpet och gitarr och sjöng tillsammans med mig och Jan-Peter Lindskog. Och Leo gav en mycket uppskattad livsberättelse om sin väg tillbaka till sin barndoms tro. Han sjöng också till gitarr två sånger med egen svensk översättning – två sånger som var viktiga pusselbitar i frälsningsupplevelsen.

Och jag predikade om det kristna livet utifrån temat ”Hur ni omvände er till Gud” med 1 Tess kap 1 som text. I mina tre gudstjänster i följd som vikarierande sommarpastor kommer jag de kommande söndagarna från samma kapitel tala om ”Tjäna den levande och sanne Guden” och ”Vänta Hans Son från himlen”.

Sångtexterna och bibeltexterna finns på skärmen att sjunga / läsa med i.
Sånger: ”Detta är dagen”, ”Vill du från syndernas börda bli fri, i blodet finns kraft” Ingvars sånger ”En vanlig dag med Jesus”, ”Den som tror och blir döpt” och ”Jag tar på mig högtidskläder”.

Klicka på videon nedan!

Hälsningar 11 juli från Ingvar H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.