Ordslöjd – prosa, dikter och psalmer- sångtexter som hyllar Gud

Ny bok av Ingvar Holmberg 2019

Ny bok av Ingvar Holmberg 2019

Sedan skarven januari-februari 2019 finns min nya bok ”Ordslöjd” utgiven med massor av rimmade och orimmade dikter och prosastycken. Den är på 250 sidor och ges ut som pappersbok och e-bok i samarbete med förlaget Books on Demand och finns på exempelvis Adlibris.
Titta också gärna på presentationsvideon av boken och dess innehåll! https://youtu.be/tFSGY4Nc5YU
OBS! Den finns också som ljudbok att lyssna till!
Klicka på länken:
https://ingvarholmberg.se/dikter/lyssna-pa-dikter/boken-ordslojd-som-ljudbok/

Priset på pappersboken är 120 kr + porto, om du beställer den direkt från mig. Beställning kan göras nedan direkt via mejl så återkommer jag till dig med mer information och bekräftelse.

Så här presenteras boken på bokförlagets webbsida:

Ingvar Holmbergs ”Ordslöjd” består av ett stort antal småstycken i fyra olika kategorier: ”Psaltare” vilket innebär psalmer och dikter och sångtexter som hyllar Gud och berättar om honom, ”Spaltare” som är Holmbergs eget ord för små prosastycken, krönikor och blogginlägg, vidare ”Dikter” och ”Böner”. Ända sen tonåren har Ingvar Holmberg skrivit både dikter och prosa. Han skriver enkelt och vardagligt och med glimten i ögat.
Kärleken till naturen och en enkel tro på Jesus Kristus och Bibeln präglar det han skriver.

Läs mer på Adlibris här.

Beställ via e-post

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande

    Vid beställning av böcker eller skivor vänligen ange antal av titeln, leveransadress. Ingvar återkommer med bekräftelse på din beställning.