Diktbok: Utsikt från mitt fönster – 100 nya och begagnade dikter av Ingvar Holmberg

Denna diktsamling är utgiven på Books on Demand – både som vanlig pappersbok och som e-bok.

Framsida_Utsikt från mitt fönster_mini
116 sidor inklusive några foton, mjukband.

Så här presenteras boken av förlaget:

”Utsikt från mitt fönster – 100 nya och begagnade dikter” är ett slags koncentrat av författarens liv och verksamhet med en stor variation av inslag: uppväxt i Indien, rötter i Norrköping, diktande och sångskrivande sen ungdomen, kärlek till naturen och skildringar från olika landskap och miljöer, gatusångare och bibelpredikant, fascinerad av humor och det absurda i tillvaron, djup gudstro och böner och öppenhjärtiga kärleksdikter från olika perioder i livet.

Rap-liknande dikter på rim blandat med orimmade dikter.
Naturskildringar och funderingar om livet och människan och Gud.

Ingvar Holmberg (född 1947) är sångförfattare, pastor och författare med bostadsort i Norrköping. Han har huvudsakligen verkat inom olika frikyrkor samt har förutom i Sverige arbetat mycket i Indien, Sovjetunionen och OSS-länderna (gamla ”Sovjet”).
Tidigare diktsamlingar är Dagsvers och nattgrubbel (1995 på eget förlag), Överlevande (2005 på Semnos Förlag) och Skriverier (2010 på Semnos Förlag).

Vill du läsa första dikten i ”Utsikt från mitt fönster” klicka här
http://www.ingvarholmberg.se/?p=701


Vill du skaffa dig pappersboken får du gärna beställa av mig för endast 80:- kr + emballage och porto (c:a 40:-). Klicka här för att gå till kontaktsidan och skicka in din beställning.

Om du vill ha e-boken, så kostar den 49:-
och kan beställas från olika e-bokhandlar, bl.a. Dito – klicka här.