Kategoriarkiv: Radio

Jag medverkar i närradio varje vecka med ett 60-minutersprogram med titeln ”Toner och tankar”, där jag spelar musik och pratar lite mellan låtarna och läser dikter och har andra inslag. Det sänds över Norrköpings och Linköpings närradio varje vecka.
Man kan också ”streama” programmet (lyssna på internet) på Radio Linköping. Tiden är tisdagar kl 09-10 och kl 19.30-20.30. Där finns väl fungerande direktsändning via nätet. Adressen är www.radiolinkoping.se.
Men här på min hemsida kan du lyssna på programmet när du vill som s.k. ”poddradio”. Nya program läggs först i listningen! Välkommen att lyssna!”
Klicka på länken till programmet du vill lyssna till och tryck sen på ”play”knappen.
Senaste programmet överst:
Äldre program finns som enkla videos. Klicka dig bakåt på ”Äldre inlägg” längst ned på denna sida!
Dessutom finns det många tidigare program att lyssna på helt eller delvis, eftersom man kan ”snabbspola” framåt och bakåt i programmen. Se gärna på inlägget ”Några av de bästa radioprogrammen” för att få tips! Klicka på länken!
https://ingvarholmberg.se/radio/nagra-av-de-basta-radioprogrammen-pa-hemsidan/

Toner & tankar 28 maj 2019 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar några morsdagssånger och sedan sånger som berättar, bl.a. sin sångsvit ”Historien om Svenne Svensson i Svensjö” med fem berättande sånger. Dessutom läser Ingvar den sammanhängande berättelsen om Rut i Bibeln, de fyra kapitlen i Ruts bok, skrivna för cirka 3000 år sen.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/TonerTankar190528

Toner & tankar 21 maj 2019 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg i ett försommarprogram med musik och läsning av ”Tre försommardikter” (Ingvars egna dikter), prosastyckena ”Mellan hägg och syren” och ”Lovsångsseende”. Ingvar samtalar också med Siv Johnsson, Norrköping, om kärleken till naturen och också om relationen med Gud och konkreta bönesvar.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/TonerTankar190521

Toner & tankar 14 maj 2019 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar musik om livets och naturens skönhet och om tjänsten för Gud. Den nittonde och sista läsningen ur boken ”Ordslöjd” med bl.a. prosastycket ”För hundra år sen” med återblick om farfar David, far Agne och hur livet har gestaltat sig.
Nyskrivna sorgedikten till musik ”Elegi för min brorsdotter” spelas också.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/TonerTankar190514

Toner & tankar 7 maj 2019 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar sånger om underverk och helande och rapporterar lite från ”Helande förbönsgudstjänst” i Pingstkyrkan, Norrköping den 5/5 och från 40-årsjubileum av närradion i Pingstkyrkan i Linköping (Cupolen) 4/5 2019.
Läsning ur Ingvars nya bok Ordslöjd – bland annat prosastyckena ”Äntligen vardag” och ”Ett gott namn”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/TonerTankar190507