Kategoriarkiv: Radio

OBS! Nu har  radioterminen börjat efter sommaruppehållet  med nytt program varje vecka. Den här terminen har vi också i varje program läsning av ett par kapitel ur Jonas Helgessons nya bok ”Det är i alla fall tur att vi inte är döda”. Min fru Gittan (Birgitta Holmberg) läser för lyssnarna.
Dessutom finns det många tidigare program att lyssna på helt eller delvis, eftersom man kan ”snabbspola” framåt och bakåt i programmen. Se gärna på inlägget ”Några av de bästa radioprogrammen” för att få tips!
https://ingvarholmberg.se/radio/nagra-av-de-basta-radioprogrammen-pa-hemsidan/
Jag medverkar i närradio varje vecka med ett 60-minutersprogram med titeln ”Toner och tankar”, där jag spelar musik och pratar lite mellan låtarna och läser dikter och intervjuar intressanta personer. Det sänds över Norrköpings, Linköpings och Vetlandas närradio varje vecka.
Man kan också ”streama” programmet (lyssna på internet) på Radio Linköping. Tiden är tisdagar kl 09-10 och kl 19.30-20.30. Där finns väl fungerande direktsändning via nätet. Adressen är www.radiolinkoping.se.
Men här på min hemsida kan du lyssna på programmet när du vill som s.k. ”poddradio”. Nya program läggs först i listningen! Välkommen att lyssna!”
Klicka på länken till programmet du vill lyssna till och tryck sen på ”play”knappen.
Senaste programmet överst:
Äldre program finns som enkla videos. Klicka dig bakåt på ”Äldre inlägg” längst ned på denna sida!

Toner & tankar 13 nov 2018 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg pratar och spelar sånger, bl.a. tre av sina egna sånger och läser sin egen dikt ”Lärkträdens tid”. Birgitta Holmberg läser ur Jonas Helgessons bok ”Det är i alla fall tur att vi inte är döda” (utgiven 2018). Kapitlen heter ”Hela familjen på en bänk” och ”Jag glömmer er aldrig”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/TonerTankar181113

Toner & tankar 9 okt 2018 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar sånger och pratar om fredspristagarna Dennis Mukwege och Nadia Murad, Nobels fredspris. Birgitta Holmberg läser ur Jonas Helgessons bok ”Det är i alla fall tur att vi inte är döda”. Solveig Rundqvist (Strängnäs och Sicilien) berättar om sitt möte med Jesus och frälsningen för många år sen.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/TonerTankar181009

Solveig Rundqvists livsberättelse (poddradio)

Introduktion av Ingvar Holmberg: Solveig Rundqvist och hennes man Gösta är mina vänner sen Strängnästiden på 1980-talet. Under många år nu har de haft som passion och livsuppgift att berätta om Jesus och försöka föra människor till en personlig tro på Jesus och Bibeln. De har i flera år bott på en ombyggd fiskebåt, sen i husbil och sen ganska många år bor de på Sicilien och har där bott på olika campingplatser och arbetat både bland utländska turister och italienare och på senare år också med flyktingarna från Nordafrika. De har startat en ny församling i staden Adriano och bor i den staden nu.
Här berättar Solveig om sin väg till personlig tro, tyvärr i en något primitiv inspelning via telefonen den 4 oktober 2018.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/SolveigRundqvistLivsberttelse181004