Kategoriarkiv: Radio

Jag medverkar i närradio varje vecka med ett 60-minutersprogram med titeln ”Toner och tankar”, där jag spelar musik och pratar lite mellan låtarna och läser dikter och har andra inslag. Det sänds över Norrköpings och Linköpings närradio varje vecka. Tiden i Norrköping är tisdag kl 19-20 på 89.0 på FM- bandet.
Man kan också ”streama” programmet (lyssna på internet) på Radio Linköping. Tiden är onsdagar kl 07-08 och kl 20.00. Där finns väl fungerande direktsändning via nätet. Adressen är www.radiolinkoping.se.
Men här på min hemsida kan du lyssna på programmet när du vill som s.k. ”poddradio”. Nya program läggs först i listningen! Välkommen att lyssna!”
Klicka på länken till programmet du vill lyssna till och tryck sen på ”play”knappen.
Senaste programmet överst:
Äldre program finns som enkla videos. Klicka dig bakåt på ”Äldre inlägg” längst ned på denna sida!
Dessutom finns det många tidigare program att lyssna på helt eller delvis, eftersom man kan ”snabbspola” framåt och bakåt i programmen. Se gärna på inlägget ”Några av de bästa radioprogrammen” för att få tips! Klicka på länken!
https://ingvarholmberg.se/radio/nagra-av-de-basta-radioprogrammen-pa-hemsidan/

Toner & tankar 6 okt 2020 med Ingvar Holmberg

Ingvar spelar sånger om Guds makt och Jesus frälsning.
Fortsättning av läsning av Sebastian Staksets bok ”Endast ljuset kan besegra mörkret” kapitel 16 med titeln ”Jag vill ge dig allt”. En gripande berättelse om en döv kvinna som får uppleva förvandling.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-201006

Toner & tankar 8 sept 2020 med Ingvar Holmberg

Toner & Tankar 1 sept 2020 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar musik och berättar om sju dagars vandring med ett stort kors i kyrkornas korsvandringsstafett från Haparanda till Smygehuk. Vandringen genom Östergötland från Norrköping till Tranås i Småland beskrivs. Kapitel 12 i Sebastian Staksets bok ”Endast ljuset kan besegra mörkret”. Kapitlets titel är ”Mina nya vapen”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-200901