Kategoriarkiv: Radio

Jag medverkar i närradio varje vecka med ett 60-minutersprogram med titeln ”Toner och tankar”, där jag spelar musik och pratar lite mellan låtarna och läser dikter och har andra inslag. Det sänds över Norrköpings och Linköpings närradio varje vecka. Tiden i Norrköping är tisdag kl 19-20 på 89.0 på FM- bandet.
Man kan också ”streama” programmet (lyssna på internet) på Radio Linköping. Tiden är onsdagar kl 07-08 och kl 20.00. Där finns väl fungerande direktsändning via nätet. Adressen är www.radiolinkoping.se.
Men här på min hemsida kan du lyssna på programmet när du vill som s.k. ”poddradio”. Nya program läggs först i listningen! Välkommen att lyssna!”
Klicka på länken till programmet du vill lyssna till och tryck sen på ”play”knappen.
Senaste programmet överst:
Äldre program finns som enkla videos. Klicka dig bakåt på ”Äldre inlägg” längst ned på denna sida!
Dessutom finns det många tidigare program att lyssna på helt eller delvis, eftersom man kan ”snabbspola” framåt och bakåt i programmen. Se gärna på inlägget ”Några av de bästa radioprogrammen” för att få tips! Klicka på länken!
https://ingvarholmberg.se/radio/nagra-av-de-basta-radioprogrammen-pa-hemsidan/

Toner & tankar 19 maj 2020 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg pratar och spelar musik. Ett tema i programmet är ”Berättelser” och om berättelserna i våra liv. Ingvars podcast ”Bitar ur livet” består av olika människor som berättar sina liv.
Så fortsätter läsningen av Sebastian Staksets bok ”Endast ljuset kan besegra mörkret” med kapitlen ”Kraschen” och ”En hälsning från himlen”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-200519

Toner & tankar 12 maj 2020 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar musik om evangeliet, budskapet om Jesus och korset, som ska bäras ut i världen. Han berättar också om den planerade stafettvandringen sensommaren och hösten 2020 med ett stort träkors från Haparanda till Ystad under titeln Gå för Sverige.
Ett par sånger med Alf lax – initiativtagare till korsvandringen och ett par av Ingvar Holmbergs egna sånger med tema att ge budskapet vidare.
Fortsättning av läsningen ur Sebastian Staksets bok ”Endast ljuset kan besegra mörkret”, kap 8 med titeln ”Djävulen på sjunde våningen”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-200512

Toner & tankar 5 maj 2020 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar sånger om våren bl.a. med Lunds Studentsångare och också sin egen Vårpsalm. Guds trofasthet och godhet är ett annat ämne. Fortsättning på läsningen av Sebastian Staksets bok ”Bara ljuset kan besegra mörkret” med veckans avsnitt om James och hans förvandling efter mötet med Jesus genom Sebastian. Titeln är ”James – tonåring och knarkare”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-200505

Toner & tankar 21 april 2020 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg med sitt 200:e program i serien ”Toner & tankar”.
Tema för sångerna är solen och ljuset i våra liv. Ingvar läser sin egen dikt ”Solbelyst”. Fortsättning av läsningen av Sebastian Staksets bok ”Endast ljuset kan besegra mörkret” – kapitlen 5 och 6 med rubrikerna ”Ljuset bryter in” och ”Cellgrupp och fotboja”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-200421