Kategoriarkiv: Radio

Jag medverkar i närradio varje vecka med ett 60-minutersprogram med titeln ”Toner och tankar”, där jag spelar musik och pratar lite mellan låtarna och läser dikter och har andra inslag. Det sänds över Norrköpings och Linköpings närradio varje vecka. Tiden i Norrköping är tisdag kl 19-20 på 89.0 på FM- bandet.
Man kan också ”streama” programmet (lyssna på internet) på Radio Linköping. Tiden är onsdagar kl 07-08 och kl 20.00. Där finns väl fungerande direktsändning via nätet. Adressen är www.radiolinkoping.se.
Men här på min hemsida kan du lyssna på programmet när du vill som s.k. ”poddradio”. Nya program läggs först i listningen! Välkommen att lyssna!”
Klicka på länken till programmet du vill lyssna till och tryck sen på ”play”knappen.
Senaste programmet överst:
Äldre program finns som enkla videos. Klicka dig bakåt på ”Äldre inlägg” längst ned på denna sida!
Dessutom finns det många tidigare program att lyssna på helt eller delvis, eftersom man kan ”snabbspola” framåt och bakåt i programmen. Se gärna på inlägget ”Några av de bästa radioprogrammen” för att få tips! Klicka på länken!
https://ingvarholmberg.se/radio/nagra-av-de-basta-radioprogrammen-pa-hemsidan/

Toner & tankar 19 okt 2021 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar flera sånger med Jan Sparring, f 1930, operasångaren som blev omvänd till Kristus efter missbruk och kriminalitet och som blev en av Sveriges mest folkkära andliga sångare från slutet av 1960-talet till sin död 1992.
Fortsättning av läsningen ur Carl-Erik Sahlbergs bok ”De tre nycklarna” (ljudbok på Semnos Förlag 2021) – del 2, kapitel 3.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-211019

Toner & tankar 12 okt 2021 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar andliga sånger och startar en ny följetong i programmet med den kände prästen Carl-Eriks Sahlbergs bok ”De tre nycklarna”. C-E Sahlberg är en välkänd kristen profil i Sverige främst genom sitt mångåriga arbete i Sancta Clara församling i centrala Stockholm. Boken är utgiven på Semnos Förlag både som pappersbok och ljudbok. Ljudboken är inläst av Ingvar Holmberg och används med tillstånd av Semnos Förlag.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-211012

Toner & tankar 28 sept 2021 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar musik och berättar om Kulturnatten i Norrköping och Pingstförsamlingens 100-årsjubileum 24-26 sept 2021 med glimtar från Internationell kväll och Skapande kväll i Pingstkyrkan. Läsning av Ingvars dikt ”Solbelyst”. Andra delen av tre av samtal med Kimstadsbon och professorn Xavier Crispin, där har berättar om många år av tomhet och sökande innan han mötte det kristna budskapet och en stark Jesusupplevelse. Del 1 finns i Toner & tankar 210921, och del 3 i Toner & tankar 211005.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-210928

Toner & tankar 21 sept 2021 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar sånger om frälsning och pånyttfödelse.
Första delen av tre av Xavier Crispins spännande livsberättelse, där han berättar om många år av tomhet och sökande innan mötet med den kristna tron och Frälsaren Jesus Kristus. Xavier är franskspråkig belgare med många år i Sverige och god förtrogenhetn med svenska språket.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-210921

Toner & tankar 14 sept 2021 med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar musik och samtalar med Margareta Prytz, Åtvidaberg, som berättar om sitt möte med Jesus och den kristna tron.
Ingvar läser också prosastycket ”Gudstjänst för kyrk-ovana”. I programmet sjunger Ingvar några av sina egna sånger och bibelvisor:
”Det handlar faktiskt om att följa Jesus”, ”Jesus är allt jag behöver”, ”Jesus, håll mig nära dig” och ”Herren är min styrka och min sköld”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-210914

Toner & tankar 25 maj med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg spelar musik bl. a. med tema från Pingsthelgen och Den Helige Ande. Han berättar också om avslutningen på korsvandringen runt Östergötland med etappen Ljungsbro – Linköping den 19 maj. Boken ”Livet segrar – berättelsen om Niilo Yli-Vainio” av Tytti Träff avslutas med ”Epilog”.
För att lyssna, klicka på länken nedan och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/toner-tankar-210525