Kategoriarkiv: Sånger

21 Ingvar Holmberg-sånger i liveinspelning 11 maj 2022 (video)

Här kommer en stor bukett sånger från en liveinspelning i Vidablickskyrkan i Norrköping.
Tillsammans med sångarkamraten Karin Karlsson från Strängnäs och violinisten och sångaren Håkan Jonsäll och basisten Jan-Peter Lindskog från Norrköping framförs Ingvars sång och musik i olika genrer, men med Jesus och det kristna livet som gemensam nämnare.
För att spela videon, klicka på länken och play-knappen nedan!

23 Ingvar Holmberg-sånger 27 febr 2022

Liveinspelning från Ingvar Holmbergs 75-årsfirande i Pingstkyrkan, Norrköping 27 febr 2022 med 3 missionssånger från gudstjänsten och 20 sånger i allsångsprogrammet ”En timme Ingvar Holmberg-sånger”. Alla sångerna är skapade av Ingvar Holmberg med musik och text (förutom texten i bibelvisorna). Alla texter finns på skärmen att sjunga med i.
Medverkande förutom Ingvar är: Inger Gustafsson – flöjt och sång, Håkan Jonsäll – fiol och sång. Karin Karlsson – sång och Jan-Peter Lindskog – bas.
För att spela videon, klicka på länken nedan!

Sluta aldrig hoppas! – musikvideo med Ingvar Holmberg

Ingvar Holmberg läser och till hälften rappar en inledning till sin sångvideo ”Hoppet i vår själ”, och sen följer sångvideon med filmbilder från pilgrimsvandring i Ombergstrakten vid Vättern och konstnären Jacqueline Holmgrens fina målning ”Duvan” ur serien ”Ett liv”.
All text och musik skapad av I Holmberg nov 2021.
För att spela videon, klicka på länken nedan!

Hoppet i vår själ – sångvideo

Ingvar Holmberg med en nyskriven (början av november 2021) sång om hoppet i vår själ trots hoten i tillvaron och världen omkring oss och för vår planets välfärd och existens. Filmklipp från pilgrimsvandring och korsvandring längs Omberg i maj 2021. Sångtext att sjunga med i.
All text och musik: Ingvar Holmberg
För att spela videon, klicka på länken nedan!

Lovsånger i en sommarträdgård (video)

Ingvar Holmberg spelar och sjunger sju av sina egna sånger i en sommarvarm trädgård
utanför Norrköping i juli 2021.
Titlarna är: ”Förunderligt god”, ”Du är värd mitt allt”, ”Jesus är allt jag behöver”, ”Jesus, håll mig nära dig”, ”Inte utan dig, Gud”, Gud, min Herre, jag prisar dig” och ”För din skull bara”.
Alla sångtexterna finns på skärmen.
För att spela video, klicka på länken nedan!

”Mina läppar skall jubla” – Ingvars lovsånger i det gröna del 1 av 4 (video)

Här kommer den första delen av ett knippe med totalt 13 bibelvisor och lovsånger. Temat är ”Mina läppar skall jubla”,  och här är följande tre bibelvisor med musik  av Ingvar Holmberg: ”Mina läppar skall jubla”, ”Herren är min styrka och min sköld”,  och ”Mitt hjärta är redo, Gud”.
Inspelat ett par soliga och mycket varma dagar i juli 2021. (Speltid 6.30 min)
För att spela videon, klicka på länken nedan!

”Förtröstan” – Ingvars lovsånger i det gröna del 2 av 4 (video)

Här kommer den andra delen av ett knippe med totalt 13 bibelvisor och lovsånger. Temat är ”Förtröstan”,  och här är följande tre bibelvisor med musik  (också delvis text) av Ingvar Holmberg: ”I din hand ligger mina dagar”, ”Om är min väg går genom nöd”,  och ”Ingenting hindrar Herren”.
Inspelat ett par soliga och mycket varma dagar i juli 2021. (Speltid 6.30 min)
För att spela videon, klicka på länken nedan!

”Gud – vår kraft, hjälp och tillflykt” – Ingvars lovsånger i det gröna del 3 av 4 (video)

Här kommer den tredje delen av ett knippe med totalt 13 bibelvisor och lovsånger. Temat är ”Gud – vår kraft, hjälp och tillflykt”, och här är följande tre bibelvisor med musik  av Ingvar Holmberg: ”Allt förmår jag i Honom”, ”Till dig, Herre, tar jag min tillflykt”,  och ”Om inte Herren kom till min hjälp”.
Inspelat ett par soliga och mycket varma dagar i juli 2021. (Speltid 7 min)
För att spela videon, klicka på länken nedan!