Fettisdag, inställd utflykt och minnen av pappa och mamma

I dag skulle tre av oss syskon med respektive haft träff i Stavsjö med semlor, men vädret gör att vi inställde utflykten dit.
Eftersom det förutom Fettisdagen sammanföll med vår pappa Agne Holmbergs födelsedag (han och mamma Britta var båda födda 1916), så hade jag tänkt föreslå mina syskon att vi tillsammans skulle titta på och lyssna på YouTube-videon där jag sommaren 1991 intervjuar mina föräldrar om deras missionärsliv. Det är en skakig och inte särskilt njutbar video, men ljudet är bra och innehållet högintressant. Det är extra värdefullt för mig och mina syskon, eftersom det här bara var ett drygt halvår innan pappa Agne lämnade det här jordelivet efter en kort tids sjukdom.
Titta och lyssna gärna! Jag ger länken till videon och till den alldeles nyss uppladdade ljudversionen på min podcast ”Bitar ur livet”. Direktlänken kommer här, men det är mer överskådligt att se informationen om avsnittet om du öppnar Spotify eller Google eller Apple Podcast och söker på Ingvar Holmberg.