Sista dagen av Gran Canaria-bloggen

Dag 42 av Gran Canaria-bloggen

Måndagen är ju normal vilodag för Skandinaviska Turistkyrkans arbetsteam och volontärer, men för mig i dag har det varit vilodagen efter de sex tjänsteveckorna. Jag låg ganska länge och drog mig i sängen. Och i dag har jag varit fyra timmar på ”min” strand Playa del Veril, och jag har haft med mig chips och godis och vatten och läsk och papayabitar, denna härliga frukt som är rätt billig här.

I kväll ganska sent möter Anders Ekstedt vår senaste medlem i Turistkyrkans ledarteam här – Monica Winerdal. Han hämtar henne på flygplatsen och lämnar av henne vid vår lägenhet här på Corona Roja. Hon har vänligt nog gått med på att vi bor kvar i lägenheten ett par nätter innan vi på onsdag eftermiddag tar flyget till Arlanda. Då hinner vi också stämma av lite och berätta för henne om våra sex veckor här. Hon kommer att finnas med i teamet i tre veckor och är ju redan väl insatt i Turistkyrkans arbete genom sin plats i dess styrelse. Monica är en varm människa och mycket erfaren pastor och själavårdare.

Så nu passar jag på och tackar för mig och avslutar i dag min Gran Canaria-blogg varje dag och går tillbaka till mitt vanliga manér med nytt blogginlägg en gång i veckan. Tack, alla ni, som följt min blogg – kanske varje dag till och med! Det har varit en glädje att ha så många läsare! Hoppas ni inte glömmer min hemsida och blogg och de olika saker som finns på den: dikter och prosa att läsa och lyssna på, ganska många videos och massor med radioprogram med musik och prat! Jag har under dagarna här haft två mycket intressanta samtal med inspelningsutrustning, då Jan Cani och Krister Wos Andersson har berättat för mig om sina erfarenheter i livet. De intervjuerna kommer i mitt radioprogram Toner & tankar de kommande veckorna från och med nästa vecka, och de programmen finns på hemsidan att lyssna på och ladda ner / spara på datorn.

Av de här 42 dagarna med blogg varje dag har jag badat i havet med stor glädje alla dagar utom en. Ha det så bra, alla underbara människor! Tack, tack!!

En tanke kring ”Sista dagen av Gran Canaria-bloggen

  1. Tack Ingvar!! Du är en Fantastisk person!! Vi har fått vara med om så fina dagar tillsammans med Gittan o dej. Du bjuder verkligen på dej själv. Vi är så Tacksamma för allt vi fått ta del av, fina café kvällar, då du berättat om din livsresa. Tack för alla stunder du spelat för oss o delat dina sånger. Inte minst, Tack för ditt soliga leende!! Välkommen tillbaka!!❤️❤️❤️??

Kommentarer är stängda.