Sex veckor i Turistkyrkan har gått förbi

Dag 41 av Gran Canaria-bloggen

Nu har jag i kväll avslutat de sex veckornas tjänstgöring i Skandinaviska Turistkyrkan i  och med gudstjänsten i kväll och kyrkkaffet efteråt. Gudstjänsten fick i sång och läsning och tal temat ”Om det där med Jesus och Guds Rike är sant, vad är då Jesus värd?”

Jag är mycket tacksam för de här sex veckorna och också för responsen från cafebesökare och gudstjänstbesökare. Mitt på dan i dag hade vi bjudit till oss själva ledarteamet med respektive på lunch med min hemlagade curry gryta med ris och andra tillbehör och lite efterrätt och kaffe. Det var ett bra tillfälle att träffas, eftersom söndagens arbete i Turistkyrkan framför allt är framåt kvällen. Alla verkade nöjda, och vi hade det trevligt tillsammans. Sen gick jag ifrån disken och gick ner till havet en stund, och sen upptäckte jag och kom på att disken nog tryggt skulle stå kvar i köket till senare i kväll, så jag lade mig att sova en stund och klädde sen om och gick till lite musikövning inför gudstjänsten i kväll.

Vi har två helt lediga dagar nu utan tider att passa, och sen reser vi mitt på dan på onsdag till flygplatsen och hemresan. Jag är alltså också nära ”målsnöret” med min Gran Canaria-blogg med inlägg varje dag. Det har gått förvånansvärt lätt att varje dag hitta något att skriva om. Vi hörs i morgon….

2 tankar kring ”Sex veckor i Turistkyrkan har gått förbi

  1. Intressant att läsa din blogg om vad som händer på dagarna. Trevlig hemresa önskar Siv och Anders Brännström från Gammelstad

  2. Tusen takk for alt du har delt i bloggen! Jeg har lest alt sammen. Som å få forlengelse av vårt korte opphold ved årsskiftet. Takknemlig for arbeidet som gjøres i Turistkirken og på Oasen. Hilsen Inger, og Oddvar som var så begeistret for taffel og vaffel – musikk .

Kommentarer är stängda.