Vilken fantastisk födelsedag! Vilken eftervärme!

Vilken fantastisk födelsedag!
Vilken eftervärme jag fortfarande lever i!
Jag skriver lite nu två dagar efter den intensiva, men underbara 75-årsdagen i söndags 27 februari. Jag har ännu inte sett så många bilder eller kunnat kolla på videomaterial som spelades in av min kompis Jonny Andersson i Vidablickskyrkan, men jag behöver få iväg en liten rapport med ett STORT TACK! till alla er som var med på olika sätt och bidrog med er närvaro och era insatser till dagen.
För flera månader sen började jag sondera terrängen om det skulle vara möjligt att göra firandet i Pingstkyrkan i samband med gudstjänsten och att få med min bror Torulf och missionarbetet i Karnataka i Södra Indien, där Pingstkyrkan och vår familj och släkt har haft en stor del av våra liv.
Och allt gick i lås trots Corona och olika andra saker:
Det blev en seminariedag med Karnatakamissionen på lördagen!
Det blev en härlig musik- och missionsgudstjänst på söndagen med många människor då både Vidablickskyrkan och Pingstkyrkan firade gudstjänst tillsammans, och jag hade goda och duktiga sångar- och musikervänner som tillsammans med mig ledde ett knippe sånger med missionsanknytning. Som extra bonus kunde Ingemar Derneborg (Norrköpingsson, numera boende i Huskvarna) ”kräma på” på orgeln till ett par av psalmerna.
Det blev kyrkkaffe med kanske drygt 100 gäster, då jag fick bjuda på tårta och kaffe / te.
Det blev ”En timme Ingvar Holmbergsånger” efter fikat, då många stannade kvar och var med och sjöng med i och lyssnade på ett knippe av mina sånger!
Det blev middag tillsammans med mina syskon och närmaste i kyrkan lite senare sen – kryddstark indisk mat, förstås och glass och kaffe på det. (Mina syskon stod för middagen).
Och som bonus fick jag ta emot fina blommor och gåvor och höra oförtjänt snälla saker!
På söndagen var jag faktiskt från sju på morgonen till halv tio på kvällen i kyrkan med kök, kylrum i källaren, och i kyrksalen och i kopieringsrummet med förberedelser och sång- och musikövning och de olika programmen och lite städning efteråt – och glad och tacksam hela tiden!
Först i dag har jag sett alla Facebookgratulationerna och annat.
Tack, allesammans!!!
Jag är oerhört privilegierad som fått så mycket av mina önskningar uppfyllda och som får njuta av så mycket vänskap och välvilja från så många människor!
Bilderna nedan är tagna av Gerd Derneborg, Huskvarna, från musiken i gudstjänsten och sen från måltiden med familjen m fl. Vi brukar försöka ta ”syskonkort” när vi träffas.

PS Ett särskilt tack till min älskade dotter Qarin, som med mig bakade tårtor och grejade och basade i köket och diskade och städade med fart och fläkt! Hon skymtar längst bak på bild nummer 3.