Veckans Ingvar Holmberg-sång_10 ”Jag är en storväxt man med ett litet instrument”

”Jag är en storväxt man med ett litet instrument”.
Om ”Halleluja i alla fall” är min signaturmelodi och ”livsmelodi”, så är denna veckas sång den jag ofta börjar med under en sångstund på stan. De flesta drar omedelbart slutsatsen, att man i första hand sjunger för att få pengar, men jag sjunger för att ge människor något – kanske en påminnelse om Guds kärlek i alla fall. Ofta får jag mitt i en sång ropa ”Inga pengar! Inga pengar”, när människor kommer fram med en tia eller tjuga i handen.
Därför lyder texten från början:
”Jag är en storväxt man med ett litet instrument.
Ge mig inga pengar men låna mig ditt öra!”
Här är en liveinspelning från en stekhet sommardag i Norrköping för ett par år sen.
Klicka på länken!
Hälsningar 6 september 2023 från Ingvar H