Sommarens bonusdagar är här!

Sommarens bonusdagar är här!
Förra torsdagen 31/8 blev det först svampplockning i Lotorpstrakten nära Finspång och sen bad med min Gittan vid Dalbystrand, Slätbaken.
Sen dess har det blivit två badtillfällen till där – i måndags med Gittan och i går, då min dotterson Elliott från Stockholm var här. Då började vi med lunchbuffé på asiatisk restaurang och sen badutflykt och sen blev det också en fikastund hos min syster Barbro, innan jag körde Elliott till tåget vid åtta, Badtemperaturen har varit verkligt behaglig dessa tre gånger – 20, 20 och 21 grader.
Den här veckan har vi extra mycket bön i vår kyrka, och jag har deltagit en hel del. Det har varit som andliga ”bad” – härligt!
Och i dag har jag serverat Gittan lunch på balkongen och varit hennes motspelare i alfapet, tre gånger i rad – det var ju så skönt i solen!

8 september 2023 Hälsningar från Ingvar H