Sommaren är här – med grillning, bad och bokläsning

De senaste dagarna har det inte bara varit vår utan riktig sommar.
I lördag var jag på grillparty i en trädgård och i dag tog jag premiärdoppet i den grunda Ensjön, där det var 21 grader i vattnet nära land, 20 grader på litet djupare vatten och – komiskt nog – 19 grader i luften när jag kom upp ur vattnet.

Sommaren är också för mig en läsningens tid. Jag läser gärna pappersböcker, men på resor och utflykter är det enkelt och praktiskt med e-böcker. De är också billigare att köpa än pappersböckerna.
I år har jag tillsammans med några andra startat ett högläsningssällskap med det långa men ganska trevliga namnet ”Peking Poesi och Prosa Högläsningssällskap”. Tidigare i dag under sen eftermiddag hade vi en träff då vi läste för varann och lyssnade på varann.

De senaste åren har jag på Print on Demand-förlaget Books on Demand gett ut fem böcker som också finns att beställa på Adlibris, Bokus och Akademibokhandel.
För några veckor sen gav jag ut två tidigare diktböcker som varit borta från bokhandeln i många år – min diktsamling från 1995 ”Dagsvers och nattgrubbel” och min diktbok från 2005 med titeln ”Överlevande och andra dikter” (utgiven strax efter tsunamikatastrofen i Sydostasien, då så många svenskar miste livet).

Jag tar mig friheten att göra lite reklam för mina böcker i den här sommarhälsningen:
Böckerna finns på flera bokhandlar på nätet, både som pappersböcker och e-böcker, men det är billigast att beställa dem från Books on Demand, där jag har gett ut dem. Just nu är e-böcker på de nyutgivna böckerna extra billiga, så för cirka 200 kr  kan du få alla fem böckerna. Det är tre rena diktböcker, en bok med blandat dikter och prosa samt en bok om Apostlagärningarna. Längst ner kommer länkarna.

Sen finns mycket av min blandade produktion av dikter och sånger på YouTube på min kanal ”Ingvar Holmberg”. Spellistorna ”Veckans sång” och ”Poeten Ingvar Holmberg” ger enkelt länkar till det. Så har jag de senaste månaderna laddat upp cirka 70 av mina sånger på Spotify.

Men skaffa gärna mina e-böcker! Trevlig sommar och Guds välsignelse!

Er vän Ingvar Holmberg tel 0706203977, www.ingvarholmberg.se
Länkar till e-böckerna:

https://bokshop.bod.se/dagvers-och-nattgrubbel-ingvar-holmberg-9789180577359

https://bokshop.bod.se/oeverlevande-ingvar-holmberg-9789180577380

https://bokshop.bod.se/utsikt-fran-mitt-foenster-ingvar-holmberg-9789176993743

https://bokshop.bod.se/ordsloejd-ingvar-holmberg-9789177857204

https://bokshop.bod.se/vaegens-folk-ingvar-holmberg-9789176992111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.