Jag fyllde visst år i går – inte 700 utan 77..

Sent i går kväll skrev jag så här på Facebook:
I dag fyller jag 77 år.

Nu sent på kvällen efter en innehållsrik dag råkade jag titta på Facebook och fick se att det var en bra bit över 100 gratulationer med diverse vackra ord, smileys och flaggor och bilder. Man kunde tro jag fyllde 700 år…..
Jag har ögnat igenom hälsningarna nu och klickat ”tummen upp” på dem.
Låt mig här till er alla säga från hjärtat ”TACK SÅ MYCKET!”
Jag uppskattar er vänskap!
Några glimtar från en delvis framgångsrik och delvis strulig dag:
Ja, nästan allt blev bra! I går kväll när jag kommit hem från bönegruppsmöte och skjutsat hem min passagerare och på min affär handlat fyra kassar mat och dryck, hushållspapper mm, så bakade jag två tårtbottnar med min vanliga gamla marängtårta som brukar bli bra och som de flesta verkar tycka om.
I dag på morgonen efter frukost och morgonläsning i Bibeln och bön gjorde jag mitt radioprogram nr 2 som jag måste leverera till studion på tisdag eftermiddag och i kväll också sköta om utsändningen av under en dryg timme.
Så lade jag ihop de två tårtorna och förberedde lite annat för ett kaffekalas på eftermiddagen. Jag hade tänkt vara fiffig och beställa hem lunch till oss från restaurang, men det visade sig idag vara omöjligt – för både mitt bankkort och min frus accepterades inte fast båda var i ordning och hade pengar kvar. Efter några försök på ett par ställen gav jag upp och gjorde i ordning lite jag hade hemma,
Så hade vi på eftermiddagen ett lyckat litet kalas för 10 personer.
Jag hade aviserat att jag själv var tvungen att lämna lägenheten efter lite mer än två timmar för att ta bussen till stan och sända radio.
På vägen hem kom misslyckande nummer två. Jag tänkte köpa med mig mat från Kinarestaurangen som kvällsmat och överraska Gittan med. Då visade det sig att jag glömt plånboken. Jag ringde restaurangen och bad få betala med Swish, men det gick inte alls.
I dag hade jag ingen lycka med restaurangerna i Norrköping!
Vilka välfärdsproblem man har…..
Vad privilegierad jag är!! Jag har allt allt jag behöver och många, många vänner! Och bakom allt står vår store, kärleksfulle Herre Gud och skyddar oss och öser gåvor och välsignelser över oss.
Tacksamma hälsningar från er vän Ingvar.
Här kommer ett par bilder från i dag och 700-åringens…. ursäkta – 77-åringens firande.

(Foton: Barbro Henriksson & I Holmberg)