Återkommande sysslor….

I går postade jag följande på Facebook:

”Måndag till onsdag har jag delar av dagarna upptagna med att göra mina två 60-minuters radioprogram för närradio som sänds på tisdagskvällar mellan 19 och 21. Var fjärde vecka är jag dessutom tekniker i studion under det programmet.

På onsdagar har vi varje vecka med äldrekören Solrosorna en halvtimmes sångstund med andakt på äldreboenden och ”Träffpunkter”. I dag sjöng vi advents- och julsånger med mer deltagande än vanligt från de deltagande boende och personalen.
Onsdag kväll är jag med på bönesamling i kyrkan, och då är det jag som är pianist eller ukulelespelare och oftast väljer sånger.
I mitt magasinsprogram ”Toner & tankar” har jag oftast en följetong, och de senaste veckorna har jag läst en spännande bok av min far Agne Holmberg om flykten undan japanska soldater ut ur Kina under 2:a världskriget 1942.

Så lägger jag radioprogrammen och följetongen på min hemsida under fliken / mappen ”Radio”.

Bibelstudiet och ljudboken lägger jag också på min podd ”Bitar ur livet”. Alldeles nyss kom jag ifatt med avsnitten där. Lyssna gärna på följetongen, där jag nästa vecka läser det sista kapitlet. ”Japanerna kommer” heter boken. Lyssna på avsnitten, så hinner du höra avslutningen nästa vecka! Bibelstudierna är läsning av ett kapitel i Apostlagärningarna varje gång och några sånger i varje program.
Min podcastklient heter Podspace, men det är överskådligare och lättare att lyssna på podden via ”Spotify” eller Apple Podcasts. Sök på ”Ingvar Holmberg” eller ”Bitar ur livet”. Här kommer en direktlänk: https://podcasts.apple.com/…/bitar-ur…/id1513207845
Min hemsida är lätt att hitta, om du söker på nätet på Ingvar Holmberg. Direktlänken är https://ingvarholmberg.se
Ha det så bra i adventstid! Norrköping är vackert upplyst från den tidiga skymningen med massor av lampor, slingor och ljuskonst från 1 december till mitten av januari.
Hälsningar från Ingvar Holmberg 6 dec 2023
Foton: 01 – min podd; 02 – Solrosorna på ett äldreboende; 03 – Agne Holmberg i Yunnan