Sunt förnuft, positiv och kristen livssyn och djup människokunskap…

Dag 33 av Gran Canaria-bloggen

Nu är jag hemma i lägenheten efter en fantastisk cafékväll med 133 gäster i Oasen som med stort intresse lyssnade på 75-årige, mustaschprydde smålänningen Alf B Svensson som i kortbyxor och sandaler humoristiskt och fängslande talade om hur man ska hitta livskvalitet på resten av livet. Med välformulerade punkter och talande bilder illustrerade han innehållet och fick oss också att i grupper vid borden kommentera och prata om de olika delarna.  Hans fru Kerstin som han ofta refererade till, satt vid vårt bord och var en trevlig samtalskamrat. Alf har skrivit åtta böcker om olika ämnen i sitt yrke och fack som skolpsykolog, samlevnadsexpert och föreläsare.

I dag har det varit soligt men blåsigt här i ”Playa”, och mitt dopp i havet blev snabbt, men jag är i alla fall i gång igen med mina dagliga bad. Fortfarande känner jag mig lite hostig och matt.  I alla fall är jag mycket tacksam för denna dag på Gran Canaria.