Frukt, chips och fotgängare på stranden

Dag 35 av Gran Canaria-bloggen

I dag var det sista hela dagen av vår dotter Qarins vistelse här. Hon älskar att bada och vara på stranden, så det var självklart för henne att vara många timmar på stranden i dag, och jag gjorde henne med glädje sällskap i detta under flera timmar. Vi hade med oss olika frukter och våra vattenflaskor och varsin laddning av det populära och värdefulla födoämnet potatischips, så det gick ingen nöd på oss där vi satt i våra strandstolar och tittade på många i vattnet och många som kom vandrande längs stranden i olika hastigheter och gångstilar och sen vände vid stenpiren av klippblock och gick söderut igen. Jag köpte också kaffe och glass i strandkiosken.

I kväll har vi ätit god middag igen på den kanske bästa restaurangen i vårt tycke under den här vistelsen, Mediterraneo i San Agustins köpcenter.

Qarin har varit en riktig vitamininjektion för oss de här dagarna! Hon är en klok och rolig och trevlig och sällskaplig människa, som får andra på gott humör. I morgon bitti reser hon hem mot det gråa Storstockholm och jobbet och sin 20-åriga son igen. Han har varit hemma och på jobbet nästan för jämnan.

Jag börjar min sista tjänstgöringsvecka i Skandinaviska Turistkyrkan i morgon. Dagarna och veckorna har gått fort.