Respons på predikan

Jag har predikat sen 1968, dvs i 55 år.
Numera är det mycket sällan, och det är förståeligt att en pensionär sen många år inte efterfrågas så ofta i predikorollen.
Men den här sommaren är jag sommarvikarie i Pingstkyrkan, Norrköping, för mina pastorer under fyra veckor och har i samband med det två söndagar då jag predikar och också svarar för sången och musiken.
Nu i söndags hade jag första tillfället med predikan över temat ”Jesus, centrum utav allt”.
Och jag är helt överväldigad över responsen jag fick efteråt av många!
Därför gör jag predikan tillgänglig för flera.
Själva predikan är 42 minuter. På ljudfilen har jag dessutom tagit med sången vi sjöng i anslutning till predikan – ”Frälsare på korsets stam, nu till Dig jag träder fram”, och den är på 3.30 min. Det är nr 527 i Pingströrelsens psalmbok Segertoner med text av Artur Eriksson, Missionsförbundets gudabenådade sångarpastor och riksevangelist.
Lyssna gärna! Länken kommer nedan! Klicka på länken och tryck sen på ”play”-knappen!
https://archive.org/details/i-holmberg-jesus-ar-centrum-utav-allt-m-seg-527

Vänliga högsommarhälsningar 25 juli 2023
Ingvar Holmberg