En ny julsång – tillägnad min dotter Qarin

Det här är en ny sång – en del av serien ”Veckans Ingvar Holmberg-sång”, men det är i första hand min fantastiska dotter Qarin Holmberg som jag vill hylla idag med de här raderna.
I dag 29 december 2023 fyller hon 53 år, och ända sen hon föddes har hon varit en viktig del av mitt sång- och musikliv. Hon sjöng solo och i kör när hon var liten och har varit med mig i barnkörer, ungdomskör och vuxenkör och i triosång och duett. Massor av mina sånger kan hon utantill.

Qarin är en fantastisk människa – glad, social och intresserad av människor. Hon har en brinnande kärlek till och rättspatos för de små och utsatta. Hon arbetar på ett välrenommerat kristet boende för utsatta kvinnor och barn i Stockholmsområdet.

Sen lite innan 30-åldern är hon ensamstående och enastående mamma till sonen Elliott och har klarat den uppgiften med de utmaningarna galant vid sidan av allt annat.

På rätt många år har vi i familjen inte gett varann julklappar och födelsedagspresenter,
men när jag nu lägger ut en nyskriven och personlig julsång på nätet just på Qarins 53-årsdag, så vill jag tillägna sången till henne, min underbara dotter och vän, som jag trivs så bra tillsammans med. Ni som känner henne, kan väl höra av er till henne och sprida det här inlägget till era nätverk.

Texten i sången finns på skärmen! Klicka på länken! Läs / sjung med!

Hälsningar 29 dec 2023 från Ingvar H